Tryghed og tillid

Klienter fortæller

Steen om stress

Steen fortæller om sit stress forløb:
Da jeg blev ramt af stress var jeg ikke i tvivl om, at jeg havde brug for professionel hjælp. Jeg fik en hurtig henvisning til Line og fik aftalt møde.

Jeg var lidt spændt inden mødet, da situationen var ny for mig. Hvordan ville det opleves, hvem er hun, og hvordan er kemien? Der var mange spørgsmål i hovedet på vej til første møde.

En arbejdskollega spurgte mig efterfølgende, hvordan kan du vide, at du har den rigtige psykolog? Som jeg svarede, når du har den rigtige, er du ikke i tvivl! Det mærkes bare rigtigt på alle måder – derfor er det vigtigt at dette er afklaret fra starten.

Line og jeg fik et godt samarbejde fra første møde, og det er helt sikkert en stor hjælp til, at jeg er på den rigtige side i dag.

Brug af psykolog sikrer dig også, at der hele vejen er en, som støtter dig og dermed også aflaster dine nærmeste.

Over perioden/i forløbet har jeg lært meget om mig selv, og hvorfor jeg reagerer og agerer som jeg gør. Jeg har fået nye værktøjer til at passe på mig selv.

Jeg har det godt igen, og passer nu bedre på mig selv. Jeg bruger værktøjerne dagligt, og hvis der kommer et “bump på vejen,” så ved jeg nu hvorfor – og ikke mindst, hvad jeg skal gøre!

I tv programmet hvem vil være millionær er der mulighed for brug af livliner. Line var en meget kompetent livline for mig, da jeg havde brug for at komme gennem mit stressforløb og komme dertil, hvor jeg er i dag. Tusind tak for din hjælp, indstilling og din naturlige tilgang til samtaler.

Klient T Grøn

Efter en voldsom ulykke, som jeg var impliceret i, havde jeg brug for at få mine traumer fra ulykken under behandling og gerne til at forsvinde.
Jeg fandt en psykolog på nettet – Line Nør Dansted – som behandlede traumer.
Efter en telefonsnak med hende, hvor hun bl.a. fortalte mig, at hun benyttede en terapiform som hed EMDR, hvad jeg slet ikke vidste hvad var, besluttede jeg mig for at prøve hende. Og det valg kom jeg bestemt ikke til at fortryde.

Line er en yderst rolig, behagelig og positiv person, som skaber et rum af velvære, tryghed og forståelse under hendes behandling

Ting som er yderst vigtige for at kunne åbne sig og være en ”aktiv deltagende patient” hos hende. Det blev jeg. Takket være Line. Og jeg lærte terapiformen EMDR at kende og mærkede dens virkning – fuldt ud.
Jeg er i dag fri for mine traumer. Igen en glad og afslappet person, som har lagt ulykken bag mig og kommet videre.

Line om stress

Line fortæller om sit stressforløb:

Sikke en rejse det har været. Først og fremmest vil jeg gøre det klart, hvor uundværligt det har været for mig at have Line som psykolog med på rejsen. Det er første gang jeg nogensinde har benyttet mig af psykologhjælp, og jeg var meget spændt på, hvad det kunne gøre for mig – og hold da op hvor lærte jeg netop det.

Line startede med at sige, at jeg skulle mærke efter om, der var kemi imellem os – det var der!!! 🙂 Hun var med fra starten i mit stress forløb. På det tidspunkt havde jeg ikke selv helt forstået, at jeg faktisk VAR ramt af stress – det er ikke bare noget, der lige er kommet for at smutte igen om et par dage – den er virkelig god nok.

Line fik fortalt mig, hvordan det fysiologisk hænger sammen – hun gjorde det visuelt for mig. Hun gav mig lidt læsestof med hjem omkring det at være sygemeldt med stress – symptomer, “what to do”, hvordan kan partneren agere, og reaktioner fra omverdenen. Femøren faldt for fulde hammer den aften, jeg sad og læste det igennem. “Jeg ER ramt af stress” og det giver mening, at det eneste jeg kan overskue, er at se Netflix-serier på min sofa ALENE! Og det er helt ok!!

Det var essentielt for mig at få det gjort visuelt i form af tegninger og fortællingerne, men også at få lidt læsestof med hjem. Jeg kunne på den måde meget bedre forstå og forholde mig til følelserne og tankerne!

Min psykolog blev mit anker, som holdte mig på sporet.

Hvad der ikke kan nå at komme af tanker, frustrationer, bekymringer på en uge, indtil jeg skulle mødes med Line igen – og efter en time med hende så var der igen fokus, håb og tro på, at det her faktisk er helt fint, og det skal nok gå! Jeg følte mig altid x-antal % stærkere, når jeg gik nede fra en time med Line.

Waaauu hvor blev jeg imponeret over, at det virkelig gør en SÅ stor forskel med kompetent professionel psykologhjælp.

Som ugerne gik bevægede jeg mig stille og roligt fremad – og nogen gange et par skridt tilbage – men kun naturligt og hele vejen med en tryghed i at Line var med og holdte fat i ankeret!! Jeg fik sat fokus på nogle enormt vigtige ting – også noget som man ikke lige skulle tro hang sammen med selve sygemeldingen af stress – men når alt kommer til alt hænger det hele jo sammen.

Jeg står på den anden side i dag. SÅ meget stærkere. Jeg har fået nogle værktøjer med mig – jeg er skarp til at mærke efter, og jeg har fokus på de ting, jeg skal arbejde med. Jeg VED, at jeg aldrig ville være nået så langt uden at have haft min psykolog med mig på sidelinjen – og jeg er også ret overbevist om, at det ikke er sidste gang, jeg har haft en time hos Line. Når jeg på et tidspunkt kommer lidt ud af kurs eller møder nogle udfordringer, jeg har svært ved at tackle – så bliver hun den første jeg ringer til.

Line 1000 tak for din professionelle tilgang, og for alle de timer vi har tilbragt sammen. Du har gjort en kæmpe forskel for mig.

Nicole om EMDR

Nicole fortæller om sit forløb med EMDR behandling efter en voldsom hændelse:

Line er en dygtig og yderst kompetent psykolog. Man føler sig tryg fra start, og hun er god til at læse mennesker, gennemskue de svære ting og motivere til bedring, som giver en god helhed.

Line har en varm og empatisk personlighed. Jeg har været så glad for mit forløb hos Line, og giver hende mine varmeste anbefalinger.

EMDR behandlingen virkede for mig alternativ ved introduktion. For mig gav det ikke mening, at man kunne rykke noget ved at tænke på en tanke eller et billede, og se på fingre der flytter sig. Men efter at have prøvet det, må jeg indrømme at det virker – effektivt! Det er en god og sikker proces, uden at man behøver at skulle hele følelsesregisteret igennem, men hvor man hurtigt mærker bedring. Jeg har det bare rigtig godt. En dejlig ro i kroppen – som jeg ikke har haft længe.