Pris og afbud

Adresse

Fra 15.03.23:
Skolebakken 7 st.th
8000 Aarhus C

Telefon

+45 42 66 42 88

Åbningstider

Mandag - fredag
8.00 - 15.00

Pris og afbud

Pris

En individuel samtale i et privat forløb varer som udgangspunkt 50 min og koster 1.000 kr. Vi kan dog sagtens aftale at forlænge sessionen, hvis du ønsker det. Det kan f.eks. være hensigtsmæssigt at have mere tid ved EMDR behandling. Det kan også være, at du generelt bare kan mærke, at det vil være rart med mere tid.

Der er mulighed for, at vi kan afholde samtalen over telefon eller online via en GDPR sikker platform.

Jeg sender en faktura til dig efter vores samtale, og betaling foregår ved bankoverførsel eller MobilePay. Jeg tager ikke imod kontanter.

Afbudsregel

Får du brug for at melde afbud, kan du gøre det via sms eller telefonsvarer. Det skal ske dagen før vores aftale inden kl.12.00.

Giver du besked senere end kl.12.00 dagen før vores aftale, eks.vis pga sygdom eller forglemmelse, faktureres du for samtalen, da jeg ikke kan nå at give tiden til en anden.

Tilskud

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, og er det, som du ønsker at tale med mig om, omfattet af disse 11 henvisningsårsager, refunderer Sygeforsikringen Danmark 300 kr pr. samtale.

Jeg sørger for at indberette samtalerne for dig efter hver samtale.

Henvisningsmuligheder

Har du en sundhedsforsikring, hvor du har mulighed for selv at finde psykolog, så kan du oftest benytte denne mulighed hos mig, da jeg er autoriseret ved Psykolognævnet. Jeg har bl.a. samarbejdet med forsikringsselskaber som Topdanmark, Skandia og PensionDanmark.

Jeg er ikke tilknyttet sygesikringsordningen og kan derfor ikke tage imod henvisninger fra egen læge.