Line Nør Dansted

Jeg hedder Line Nør Dansted og blev uddannet psykolog fra Aarhus Universitet i 2009 og autoriseret ved Psykolognævnet i 2012. Autorisation er et led i psykologers efteruddannelse og en sikring af, at jeg har samlet varieret erfaring og modtaget supervision af min måde at arbejde på.

Jeg vægter min faglighed højt, og sørger for løbende at videreudvikle mig ved kurser, supervision og egenterapi. Det har resulteret i, at jeg er uddannet inden for kognitiv terapi, EMDR og NARM. Jeg arbejder dog ikke længere med kognitiv terapi, da jeg oplevede, at der var begrænsninger ved metoden.

Mine specialer

Mit møde med begrænsningerne inden for kognitive behandlingsformer fik mig til at skifte spor i 2017. Her startede jeg på en 2-årig uddannelse i terapiformen NARM (NeuroAffektive Relationelle Model). Denne terapiform arbejder mere helhedsorienteret ud fra viden om nervesystemet og om den udvikling, vi, som mennesker, gennemgår i løbet af vores opvækst. Det er en tilgang, som giver mening for mig, da den er meget hensynsfuld og effektfuld i arbejdet med følgerne af udviklingstraumer under vores opvækst.

Jeg har også specialiseret med i en anden form for traumebehandling. Det gjorde jeg i 2016, hvor jeg tog en uddannelse i EMDR terapi (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). Her arbejder jeg med mere enkeltstående traumer, som kan være opstået i løbet af livet.

På den måde henvender EMDR og NARM sig til forskellige problemstillinger, hvormed disse tilgange supplerer hinanden godt.

Mit arbejdsliv

I mit arbejdsliv har jeg bevæget mig rundt i Danmark for at følge mine drømmejobs. Det har givet mig en bred vifte af erfaringer og lært mig at bruge samtalen som et arbejdsredskab ved forskelligartede problemstillinger.

Jeg startede mit arbejdsliv i en privat praksis, hvorefter jeg arbejdede i psykiatrien på Psykoterapeutisk Center Stolpegård i Gentofte. Da jeg igen fik mulighed for at arbejde i privat praksis, kunne jeg mærke, at dette felt var min ”rette hylde”.

Jeg ønskede at flytte tilbage til Jylland, hvor jeg er vokset op, og i 2016 åbnede jeg klinik i Silkeborg. Sidenhen er min klinik flyttet til Aarhus, hvor jeg nu har lokale i Brabrand.

Mit privatliv

Som person er jeg nærværende, rolig og humørfyldt, og i mine samtaler er der både plads til tårer og grin.

Jeg bor i Aarhus og sætter stor pris på at være omgivet af skov, strand og by.
Jeg interesserer mig bl.a. for fotografi, keramik, gør-det-selv-projekter, havearbejde og planter. Netop planter er der mange af i mit terapilokale, da jeg er glad for de grønne farver, og jeg oplever, at planter kan give ro og skabe en rar atmosfære.

Line er en dygtig og yderst kompetent psykolog. Hun har en varm og empatisk personlighed. Man føler sig bare tryg fra start, og hun er god til at læse mennesker, gennemskue de svære ting og motivere til bedring.

- Nicole